Over Beursman

Beursman is uiteraard niet mijn eigen naam. Ik ben een belegger die onder de naam Beursman op deze website van Beursman BV zijn mening geeft. Toen ik van Beursman BV het verzoek kreeg om mee te werken aan deze website heb ik aangegeven er geen behoefte aan te hebben om onder eigen naam een bekende beursgoeroe te worden. Er is toen besloten mij het pseudoniem "Beursman" te geven.

Sinds de jaren 80 handel ik al op de beurs eerst als particulier. Later ben ik in de financiële wereld terecht gekomen. De afgelopen jaren ben ik mij steeds meer gaan specialiseren in het kopen en verkopen van indextrackers en ETF’s. Op www.beursman.nl is hierover meer informatie te vinden.

Altijd op zoek naar beleggingskansen zag ik dat goud en zilver en met name goud- en zilvermijnen zeer interessant zijn geworden. Ik ben mij in de materie gaan verdiepen en ben alleen maar enthousiaster geworden. Daarom is er toen besloten om ook een website voor uitsluitend het beleggen in zilvermijnaandelen te maken.

U kunt op deze website tegen betaling zien in welke 7 zilvermijnaandelen ik beleg. U kunt die zilvermijnaandelen daarna direct bij uw eigen broker kopen. Mocht ik de portefeuille aanpassen dan ontvangen klanten meteen een e-mail. Via hun account zien ze dan welk zilvermijnaandeel ik heb verkocht en welk ik daarvoor in de plaats heb teruggekocht.

Voor beleggers met kleinere budgetten is het ook mogelijk om slechts 2 of 4 zilvermijnaandelen in te zien. Ik wil wel benadrukken dat spreiden over zoveel mogelijk zilvermijnaandelen aan te raden is.

Korte omschrijving en het potentieel rendement van de 7 zilvermijnaandelen waar ik in beleg. Klik hier

Over Beursman BV

Welkom op de website van Beursman BV. Mijn naam is Frank Haarman en ik ben eigenaar en directeur van Beursman BV. Ik ben in 1962 in Oosterhout Noord-Brabant geboren en ook altijd in Noord-Brabant woonachtig gebleven. 

Ik heb het gehele Beursman BV concept bedacht. Na het bedenken van het Beursman concept heb ik een team samengesteld met daarin o.a. IT en internet marketing mensen en een professionele belegger onder het pseudoniem "Beursman".

Het doel van Beursman BV is om beleggers van zoveel mogelijk informatie te voorzien. Hierdoor zijn beleggers beter in staat om een eigen beleggingsbeslissing te nemen.

Namens het gehele team veel plezier op de website en succes met beleggen.

Directeur Frank Haarman 

Beursman BV

Smederijstraat 2

Breda