Over Beursman BV

Beursman BV geeft informatie over beleggen en de beurs. 

Het verdienmodel is dat klanten tegen betaling kunnen zien welke aankopen en verkopen er plaatsvinden (ETF websites) en de portefeuille van de goudmijn- en zilvermijnwebsites kunnen inzien. Klanten kunnen daarna een eigen afweging maken en de ETF’s of aandelen bij hun eigen broker aankopen.

Het is niet mogelijk om bij of via Beursman BV te beleggen. Beursman BV geeft geen persoonlijk beleggingsadvies of begeleiding. Hieronder kunt u meer informatie over de 5 websites van Beursman BV vinden.

De 5 websites van Beursman BV

Zilvermijnen.beursman.nl

Via zilvermijnen.beursman.nl beleg ik in 12 zilvermijnaandelen. De strategie is buy and hold. Ik blijf dus altijd 12 zilvermijnaandelen in portefeuille houden. De 12 zilvermijnaandelen zijn verdeeld over 4 groepen.

A. 2 zilvermijnaandelen. B. 4 zilvermijnaandelen (2 van A + 2 extra), C. 7 zilvermijnaandelen en D alle 12 zilvermijnaandelen Tegen betaling kunnen klanten zien in welke zilvermijnaandelen ik beleg. Ze kunnen die daarna meteen bij hun eigen broker aankopen.

Indien een van de 12 aandelen vervangen wordt door een ander ontvangen klanten hierover een e-mail. Klanten kunnen dan desgewenst bij hun eigen broker ook het ene zilvermijnaandeel verkopen en het ander kopen. www.zilvermijnen.beursman.nl

Goudmijnen.beursman.nl

Via goudmijnen.beursman.nl beleg ik in 12 goudmijnaandelen. De strategie is buy and hold. Ik blijf dus altijd 12 goudmijnaandelen in portefeuille houden. De 12 goudmijnaandelen zijn verdeeld over 4 groepen.

A. 2 goudmijnaandelen. B. 4 goudmijnaandelen (2 van A + 2 extra), C. 7 goudmijnaandelen en D alle 12 goudmijnaandelen. Tegen betaling kunnen klanten zien in welke goudmijnaandelen ik beleg. Ze kunnen die daarna meteen bij hun eigen broker aankopen.

Indien een van de 12 aandelen vervangen wordt door een ander ontvangen klanten hierover een e-mail. Klanten kunnen dan desgewenst bij hun eigen broker ook het ene goudmijnaandeel verkopen en het ander kopen. www.goudmijnen.beursman.nl

Beursman.nl

Via beursman.nl beleg ik in ETF’s oftewel trackers. De opzet is om telkens in- en uit te stappen. Daarvoor gebruik ik 2 strategieën. De korte termijn strategie waarmee ik binnen een maand een rendement van meestal 5% tracht te behalen.

Een lange termijn strategie waarbij ik binnen een jaar een bepaald rendement tracht te behalen. De ETF’s heb ik onderverdeeld in 12 groepen. Tegen betaling kunnen klanten 1 of meerdere groepen volgen.

Bij aan- of verkoop van een ETF krijgen klanten een e-mail. Na ontvangst van de e-mail kunnen klanten bij hun eigen broker indien gewenst de aan- of verkoop uitvoeren. www.beursman.nl

Beursman-ETF.com

Dit is de Engelstalige versie van beursman.nl

7goldminers.com

Dit is de Engelstalige versie van goudmijnen.beursman.nl

Over Beursman BV

Welkom op de website van Beursman BV. Mijn naam is Frank Haarman en ik ben eigenaar en directeur van Beursman BV. Ik ben in 1962 in Oosterhout Noord-Brabant geboren en ook altijd in Noord-Brabant woonachtig gebleven. 

Sinds 1987 ben ik ondernemer met daarnaast als hobby beleggen. Ik heb het gehele Beursman concept bedacht. 

Het doel van Beursman BV is om beleggers van zoveel mogelijk informatie te voorzien. Hierdoor zijn beleggers beter in staat om een eigen beleggingsbeslissing te nemen.

Namens het gehele team veel plezier op de websites en succes met beleggen.

Frank Haarman 

Beursman BV

Smederijstraat 2

Breda