Prijzen groep C: alle 7 zilvermijnaandelen waar ik in beleg

Prijzen onderaan de pagina.

1. Een groot zilvermijnbedrijf dat constant op zoek is naar nieuwe mijnen. Men doet dat door overnames en deelnemingen in exploratiebedrijven. Toch is de grote groei er wel uit. Met een laag risico gestaag verder groeien. Potentieel rendement: 400%.

2. Een zilvermijnbedrijf dat het moeilijk heeft. Door de lage zilverprijs kan het geen winst maken. Men tracht het risico te beperken door investeringen in goudmijnen. Dit mijnbedrijf beschikt over enorme hoeveelheden bewezen zilver en goud in de grond. Maar hogere prijzen zijn nodig om het winstgevend te kunnen delven. Potentieel rendement: 900%.

3. Een zilvermijnbedrijf dat in tijden met lage zilverprijzen voorzichtig te werk gaat. Hierdoor op korte termijn weinig groei maar ook minder risico. Gezien de mijn die men in ontwikkeling heeft en de vele gebieden in onderzoek kan men bij hogere zilverprijzen snel opschalen. Potentieel rendement: 800%.

4. Een zilvermijnbedrijf dat de ambitie heeft om sterk te gaan groeien. In een paar jaar tijd wil men de zilverproductie verveelvoudigen. De financiering om dit mogelijk te maken heeft men al rond. Door de snel toenemende productie kan dit aandeel de komende jaren fors gaan stijgen. Potentieel rendement: 2700%.

5. Een mijnbedrijf dat door overnames fors wil groeien. Naast zilvermijnen heeft men ook een goudmijn. Het bedrijf heeft wel veel last van de te lage zilver- en goudprijzen. Wat hogere zilver- en goudprijzen zijn nodig om de productie flink op te hogen. Potentieel rendement: 1600%.

6. Een mijnbedrijf dat er bewust voor kiest om alleen zilvermijnen te hebben. Men heeft daarnaast de ambitie om eens het grootste zilvermijnbedrijf ter wereld te worden. Ondanks de snelle groei is het bedrijf toch winstgevend. Potentieel rendement: 1400%.

7. Dit is een bedrijf dat van oorsprong gebieden met zilver zoekt. Heeft men een dergelijk gebied gevonden en in eigendom dan tracht men een deal te maken. Dat is al gelukt want de komende jaren gaat er een zilvermijn in productie. Als zilvergebieden zoeker heeft het bedrijf altijd verlies gemaakt. Als de zilvermijn in productie gaat zal men ineens grote winsten gaan maken. Potentieel rendement: 1900%.

Tegen betaling kunt u alle 7 zilvermijnaandelen waar ik in beleg zien. Incl. uitgebreide info. U kunt ze daarna direct bij uw eigen broker kopen.


Groep C: Alle 7 zilvermijnaandelen 6 maanden voor € 177,-
Groep C: Alle 7 zilvermijnaandelen 12 maanden voor € 270,-

Geen automatische verlenging! U hoeft niet op te zeggen.

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Hoe het werkt:

Meteen na betaling kunt u rechtsboven op de website inloggen. Na het inloggen komt u in uw account. Via uw account kunt u doorklikken naar de aandelen overzichtspagina. Als u op de link bij de korte omschrijvingen klikt ziet u de uitgebreide omschrijving. U kunt de aandelen als u dat wilt direct bij uw eigen broker kopen. Mocht een van de aandelen verkocht worden en vervangen worden door een ander aandeel dan krijgt u een e-mail. Na inloggen kunt u dan de informatie zien.

Om het potentieel rendement te behalen is een krachtige zilver bullmarkt nodig.

Het is niet mogelijk om gedurende de looptijd van groep te wisselen.