Prijzen groep A: 2 zilvermijnaandelen waar ik in beleg

1. 17-9-2021: Een zilverzoeker die al heel erg veel zilver heeft gevonden. Recent heeft men een mede eigenaar van het gebied uitgekocht. Men is nu 100% eigenaar. Dat zit echter nog niet in de koers. Men stuurt aan op verkoop van het gebied. Door de lage beurswaarde is dit bedrijf ook een overnamekandidaat. Laatste update 10-6-2024

2. Een zilvermijnbedrijf dat het vanwege de lage zilverprijs jarenlang moeilijk heeft gehad. Dit mijnbedrijf beschikt over enorme hoeveelheden bewezen zilver en goud in de grond. De komende jaren verwacht men een hogere productie. Laatste update: 21-8-2023.

Tegen betaling kunt u zien in welke 2 zilvermijnaandelen ik beleg. Incl. uitgebreide info. U kunt ze daarna direct bij uw eigen broker kopen.


Groep A: Inzage 2 zilvermijnaandelen 6 maanden voor € 99,-
Groep A: Inzage 2 zilvermijnaandelen 12 maanden voor € 110,-

Geen automatische verlenging! U hoeft niet op te zeggen.

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Hoe het werkt:

Meteen na betaling kunt u rechtsboven op de website inloggen. Na het inloggen komt u in uw account. Via uw account kunt u doorklikken naar de aandelen overzichtspagina. Als u op de link bij de korte omschrijvingen klikt ziet u de uitgebreide omschrijving. U kunt de aandelen als u dat wilt direct bij uw eigen broker kopen. Mocht een van de aandelen verkocht worden en vervangen worden door een ander aandeel dan krijgt u een e-mail. Na inloggen kunt u dan de informatie zien.

- Het is mogelijk om gedurende de looptijd over te stappen naar groep C alle 7 zilvermijnaandelen.