Prijzen groep A: 2 zilvermijnaandelen waar ik in beleg

1. Een groot zilvermijnbedrijf dat constant op zoek is naar nieuwe mijnen. Men doet dat door overnames en deelnemingen in exploratiebedrijven. Toch is de grote groei er wel uit. Met een laag risico gestaag verder groeien. Potentieel rendement: 400%.

2. Een zilvermijnbedrijf dat het moeilijk heeft. Door de lage zilverprijs kan het geen winst maken. Men tracht het risico te beperken door investeringen in goudmijnen. Dit mijnbedrijf beschikt over enorme hoeveelheden bewezen zilver en goud in de grond. Maar hogere prijzen zijn nodig om het winstgevend te kunnen delven. Potentieel rendement: 900%.

Tegen betaling kunt u zien in welke 2 zilvermijnaandelen ik beleg. Incl. uitgebreide info. U kunt ze daarna direct bij uw eigen broker kopen.


Groep A: 2 zilvermijnaandelen 6 maanden voor € 65,-
Groep A: 2 zilvermijnaandelen 12 maanden voor € 87,-

Geen automatische verlenging! U hoeft niet op te zeggen.

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Hoe het werkt:

Meteen na betaling kunt u rechtsboven op de website inloggen. Na het inloggen komt u in uw account. Via uw account kunt u doorklikken naar de aandelen overzichtspagina. Als u op de link bij de korte omschrijvingen klikt ziet u de uitgebreide omschrijving. U kunt de aandelen als u dat wilt direct bij uw eigen broker kopen. Mocht een van de aandelen verkocht worden en vervangen worden door een ander aandeel dan krijgt u een e-mail. Na inloggen kunt u dan de informatie zien.

Om het potentieel rendement te behalen is een krachtige zilver bullmarkt nodig.

Het is niet mogelijk om gedurende de looptijd van groep te wisselen.